Streeknieuws

Inbreker valt van trap en breekt enkel in Dieren

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Een 31-jarige inbreker is woensdagavond wel erg makkelijk in de kraag gevat in Dieren. De man viel, brak zijn enkel en kon geen kant meer op.

Agenten werden gealarmeerd wegens een woninginbraak. De melder hoorde stemmen en vermoedde dat de inbreker nog in de buurt was. Dat was ook zo, de 31-jarige man bleek namelijk van de eerste verdieping naar beneden te zijn gevallen en had daarbij zijn enkel gebroken.

De buit had de man nog bij zich toen agenten hem vonden. Ambulancepersoneel heeft de man naar het ziekenhuis gebracht.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten