Verenigingen

Lichtjesavonden op begraafplaatsen in Rheden

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Dit jaar vinden voor de derde achtereenvolgende keer lichtjesavonden in de gemeente Rheden plaats. In 2016 werden deze sfeervolle avonden voor het eerst georganiseerd. Met het aansteken van een kaars worden herinneringen aan overleden dierbaren levend gehouden.

Imboslaan in Dieren
Op begraafplaats en gedenkpark Imboslaan in Dieren vindt de Lichtjesavond plaats op vrijdag 23 november. Tussen 18.00 en 20.00 uur kunt u een kaars branden en uw overleden dierbare(n) herdenken. De muziek wordt dit jaar verzorgd door Merle (harp) en Sarah (fluit) van der Lijke. En er is gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar herinneringen op te halen.

Heiderust in Rheden
Twee weken later, op vrijdag 7 december, is de Lichtjesavond bij begraafplaats en gedenkpark Heiderust in Rheden. Tussen 18.00 en 20.00 uur zingt dameskoor Colours uit Westervoort in de aula en speelt de Midwinterhoorngroep Doesburg.

Foto: Martin de Jongh

 

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten