Verenigingen

Uitbreiding inloopspreekuur FormulierenHulp Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – Heeft u moeite met het lezen van brieven? Of krijgt u lastige formulieren om in te vullen? Geen probleem, het Inloopspreekuur van FormulierenHulp Rheden is nu op drie locaties actief om iedereen te helpen. Daarnaast helpen ze ook met de digitale post.

Als het alleen niet lukt dan kan dat vanaf nu samen met een vrijwilliger van de Formulierenhulp Rheden. Er is geen afspraak nodig en de hulp is gratis.

Dit kan op maandag van 9:30 tot 11:30 in het Duynhuis, Van der Duyn Van Maasdamstraat 63 in Dieren. Op woensdag van 13:30 tot 15:30 in Buurthuis De Poort, Heeckerensstraat 201 in Velp. En op donderdag van 9:30 tot 11:30 in Het Dorpshuis, Mr. B. van Leeuwenplein 3 in Rheden.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten