Verenigingen

Bloemrijke kerst op Middachten in De Steeg

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

DE STEEG – Kerst op kasteel Middachten is elk jaar een bijzondere belevenis. Monumentale kerstbomen, kerstversieringen, guirlandes, honderden kaarsjes in de vensters van het kasteel, een levende kerststal en brandende vuren zorgen ervoor dat bezoekers zich eeuwen terug in de tijd wanen. 

Deze 31ste editie wordt het kasteel extra uitbundig aangekleed met vele bijzondere bloemstukken. Nieuw zijn de miniconcerten die elke dag in de zaal van het kasteel gegeven worden. Ook buiten vinden muziekoptredens plaats.

Dit jaar is Middachten van woensdag 12 tot en met zondag 16 december in kerstsfeer te bezichtigen. Kijk voor meer informatie op www.middachten.nl.

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten