Verenigingen

Concert Pariser Quartett in de Dorpskerk van Rheden

Foto: Wikimedia Commons / Michelverbeek

RHEDEN – Het Pariser Quartett zal op zondagmiddag 25 november om 15.30 uur het novemberconcert in de Dorpskerk verzorgen. De naam van het kwartet is afgeleid van de vele Pariser Quartetten die componist Georg Philip Telemann heeft geschreven.

Tijdens het concert zal ook een werk van Georg Philip Telemann worden gespeeld. Daarnaast kunt u luisteren naar composities van Devienne, Purcell, Händel en Locatelli. De toegang tot dit concert is vrij. Het volledige programma van het concert kunt u vinden op: www.dorpskerkrheden.nl.

Het eerstvolgend concert (Kerstconcert) op zondag 16 december wordt traditioneel verzorgd door het Thomassen Mannenkoor en het Rhedens Fanfare Corps.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten