Streeknieuws

Burgermeesters reiken onderscheidingen uit aan brandweer

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN- Burgemeester Carol van Eert van Rheden heeft vrijdagavond  een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heer Arnold van Dalen. Burgemeester Jan Hendrik Klein Molekamp van Rozendaal reikte een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer Henk Riggeling.

De heren Van Dalen en Riggeling zijn allebei lid van de vrijwillige brandweer Rheden en benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking vond plaats tijdens de jaarlijkse huldigingsavond van de brandweer in het gemeentehuis in De Steeg.

Arnold van Dalen uit Velp is vanaf 1986 lid geweest van de vrijwillige brandweerploeg Velp. Henk Riggeling uit Rozendaal is vanaf 1975 lid geweest van de vrijwillige brandweerploeg Velp.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten