Streeknieuws

Woningen in Dieren zwaar beschadigd door brand

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Twee woningen in Dieren hebben vrijdagavond flinke schade opgelopen door een brand. Het vuur woedde in het dak van de woningen aan de Spoorstraat.

De brand brak rond 21.00 uur uit. Hulpdiensten schaalden direct op naar een middelbrand. Meerdere brandweerposten werden opgeroepen om het vuur te blussen.

Het vuur was korte tijd uitslaand. De brandweer had de brand desondanks redelijk snel onder controle. De schade is groot, de woningen moeten voorlopig als onbewoonbaar worden beschouwd.

Een bewoner raakte lichtgewond na rook ingeademd te hebben. Het slachtoffer is behandeld door ambulancepersoneel. De brandweer van Dieren was op het moment van de melding aanwezig in het gemeentehuis. Enkele brandweerlieden zouden worden gehuldigd. De feestelijkheden waren echter van korte duur.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten