Opknappen bedrijventerrein De Beemd Noord kost 7 ton

Bedrijventerrein De Beemd in Velp. Foto: Studio Rheden

VELP – Samen met ondernemers gaat de gemeente Rheden het bedrijventerrein De Beemd Noord opknappen. Het totale project gaat 700.000,00 euro kosten. Een deel van dit bedrag wordt bijgedragen door Provincie Gelderland. De uitvoering staat gepland in het voorjaar van 2019 en het streven is dat het voor de bouwvak klaar is.

De wegen krijgen nieuwe verharding, kruispunten worden veiliger gemaakt, parkeerplaatsen worden vernieuwd en er komt meer groen zodat de uitstraling beter aansluit op het bedrijventerrein De Beemd Zuid.

Afgelopen week presenteerde de gemeente de uitgewerkte plannen en de planning aan de ondernemers. Volgens de gemeente zijn de ondernemers blij om te zien dat de uitvoering steeds dichterbij komt.

Rheden: “Het verbetert het vestigingsklimaat voor ondernemers in de gemeente Rheden. Hierdoor sluit De Beemd Noord beter aan bij De Beemd Zuid zodat het totale bedrijventerrein meer gezien wordt als een eenheid. Het bevordert de samenwerking tussen de ondernemers in De Beemd Noord en De Beemd Zuid.
Het draagt bij aan een robuuste en duurzame (Rhedense) economie.”