Streeknieuws

Vermiste Elske 23 uit Dieren is weer terecht

Foto: Omroep Gelderland

DIEREN – De 23-jarige Elske die sinds vrijdagmiddag werd vermist in de omgeving van Dieren, is terecht. Dat meldt de politie zaterdag. Waar de vrouw is teruggevonden en in welke toestand, is niet bekendgemaakt.

Volgens berichten op sociale media vloog er vrijdagavond in verband met de zoektocht een politiehelikopter boven Dieren.

Of de tips, die de politie ontving na een oproep via Burgernet heeft geleid tot de terugkeer van de vrouw, is niet bekendgemaakt.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten