Verenigingen

Mensen met minimum inkomen krijgen goed gevulde kersttassen

Foto: Pixabay

RHEDEN – De kerken in Rheden en Rozendaal organiseren in samenwerking met Stichting STRAK ook dit jaar weer de ‘Actie Kersttas’. Mensen die van het minimum inkomen moeten leven krijgen in december een goed gevulde Bigshopper boodschappentas met allerhande bruikbare etenswaren.

Vrijwilligers van de kerken, Diaconieën en Stichting STRAK (voorheen Stichting Mensen in de Bijstand) werken samen aan de inzameling van boodschappen en het vullen van de 300 tassen.

Mensen met een bijstandsuitkering moeten de Nieuwsbrief November 2018 van de Gemeente Rheden goed lezen, daarin staat hoe men zich kan aanmelden voor een Kersttas. Kijk voor meer info op www.stichtingstrak.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten