Verenigingen

Bibliotheek Veluwezoom organiseert internetcafé

Foto: Bibliotheek Dieren

DIEREN – De Bibliotheek Veluwezoom organiseert komende maandag 3 december in Bibliotheek Dieren en een week later bij Bibliotheek Velp 10 december vanaf 10 uur weer een gratis internetcafé met als thema ‘Een kalender maken met je eigen foto’s’.

Met digitale camera’s en smartphones maken we steeds meer foto’s. Stuk voor stuk digitale bestanden die voor veel toepassingen te gebruiken zijn. Bijvoorbeeld om er een kalender met eigen foto’s van te maken.

Bovendien is zo’n kalender met eigen foto’s een leuk, persoonlijk cadeautje om te geven. In dit internetcafé laat men zien hoe je zo’n kalender met eigen foto’s maakt.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten