Verenigingen

Velper Bach Ensemble geeft kerstconcert in Velp

Foto: Theo Jansen

VELP – Het Velper Bach Ensemble geeft in december een kerstconcert in samenwerking met het Resonet Ensemble. Op 16 december kan iedereen in de ultieme kerststemming komen door de muziek van J.S. Bach en zijn tijdgenoten .

Er staan enkele beginkoren van Bachs cantates op het programma, delen uit het Magnificat en het ‘Ehre sei Gott’ uit het Weihnachtsoratorium. Daarnaast wordt werk uitgevoerd van Kodaly.

Naast het begeleiden van het koor zal het Resonet Ensemble het dubbelvioolconcert van Bach en werken van Händel en Telemann ten gehore brengen.

De algehele leiding is in handen van dirigent Frank Litjens. Het kerstconcert wordt gegeven in de Grote Kerk aan de Kerkstraat 32 in Velp vanaf 15.30 uur. Kaarten zijn te koop via website www.velperbach.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten