Streeknieuws

Dorpshuis Spankeren neemt activiteiten Spankeren Samen over

Foto: Stichting Dorpshuis Spankeren

SPANKEREN – Om de toekomst van de Duo elektrische fiets en Duo Scootmobiel te verzekeren stopt voorzitter Lenie Quint met ‘Stichting Spankeren Samen’. Alle middelen en bezittingen worden overgedragen aan ‘Stichting Dorpshuis Spankeren’.

Deze stichting heeft namelijk plannen om, samen met de gemeente Rheden en ‘Radar Uitvoering Oost’, activiteiten te ontwikkelen voor met name mensen die in een sociaal isolement dreigen te komen. Dit sluit ook goed aan bij de gedachtegang van ‘Spankeren Samen’.

Lenie Quint van Spankeren Samen heeft de sleutels al symbolisch aan voorzitter Berry Eskes van Stichting Dorpshuis Spankeren overhandigd.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten