Streeknieuws

Huisartsenpost, spoedeisende hulp en dienstapotheek op 1 plek

Foto: Pixabay

VELP – De huisartsenpost Arnhem-Noord is vanaf 21 januari 2019 geopend tijdens de avond- en nachtelijke uren (17:00 tot 08:00 uur) en tijdens de weekenden en feestdagen 24 uur per dag.

Dienstapotheek Arnhem in Rijnstate is geopend vanaf 18:00 uur en tijdens weekenden en feestdagen de hele dag.

Huisartsenpost Velp is vanaf deze datum definitief gesloten. De Spoedeisende Hulp is en blijft 24 uur per dag, 7 dagen in de week, geopend.

Overdag kunnen patiënten bij hun eigen huisarts (of waarnemer) en apotheek terecht. Bij spoed, bel dan 0900-1598. Telefonisch wordt bepaald hoe dringend de zorgvraag is. Bij levensbedreigende situaties kunt u bellen met 112.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten