Verenigingen

Andermans Veren bij Theater Rhederart

Foto: Theater RhederArt Andermans Veren

DIEREN – Het zeer muzikale gezelschap Andermans Veren treedt op zaterdag 8 december op bij Theater RhederArt in Dieren. De vijf zangers / instrumentalisten brengen liedjes ten gehore van anderen, onder wie Annie M.G. Schmidt, Cornelis Vreeswijk, Ivo de Wijs, Brigitte Kaandorp, Drs. P en Maarten van Rozendaal.

Er mag zóveel niet’ is de titel van al weer het vierde programma van Andermans Veren. Liefde en relaties in al hun facetten komen in het programma ruimschoots aan bod.

De voorstelling start om 20 uur in de schouwburgzaal van Theothorne. Kaarten kosten 17,50. Reserveren kan op www.rhederart.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten