Verenigingen

Stichting Behoud RK Begraafplaats Bergweg Velp brengt boek uit

Foto: Kasper Siebrands

VELP – De ‘Stichting Behoud RK Begraafplaats Bergweg Velp’ heeft een boek uitgegeven met de titel: ‘Tot het einde der tijden’. Het is geschreven door Herman Staring in samenwerking met de Stichting en bevat een kleine geschiedenis van de begraafplaats aan de Bergweg in Velp.

De Stichting heeft jarenlang verhalen verzameld over mensen die aan de Bergweg begraven zijn. Die verhalen zijn aangevuld met interviews met nabestaanden van mensen die in de loop der tijd overleden zijn.

Het boek bevat ongeveer honderd mooie, vaak ontroerende verhalen. Het boek kost 19,95 en is te bestellen via www.rkbegraafplaatsvelp.nl of verkrijgbaar bij boekhandel Jansen en de Feijter aan de Emmastraat in Velp.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten