Streeknieuws

Nieuwe dienstregeling openbaar vervoer

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Het openbaar vervoer krijgt vanaf zondag 9 december 2018 een nieuwe dienstregeling. In de regio Rheden-Rozendaal zijn er alleen enkele kleine wijzigingen in vertrektijden van de diverse buslijnen.

Zo vertrekken op zondag alle ritten van lijn 27 tussen Arnhem en Doetinchem een half uur later. Op lijn 43 tussen Arnhem, Dieren en Apeldoorn rijdt de rit van circa 23:07 uur op zondag uit Arnhem niet meer door naar Apeldoorn, maar eindigt dan in Dieren bij de halte Cederlaan.

Het treinverkeer in onze regio kent in de nieuwe dienstregeling ook geen ingrijpende wijzigingen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten