Verenigingen

Kerstwandeling over de posbank op 22 december

Foto: Martin de Jongh

ROZENDAAL – De eerste Posbank Kerstwandeling is dit jaar op 22 december. Te voet gaat de tocht over het mooiste stukje Veluwezoom, van het Posbankpaviljoen naar de Rhedense schaapskooi. In anderhalf uur loop je midden in de natuur langs een vijftal die op het Kerstverhaal betrekking hebben.

Op een heel originele manier wordt het kerstverhaal aan je voorgesteld. Herders leiden je langs voordrachten, toneelspel, zang en dans. De wandeling eindigt bij de schaapskooi, Daar wordt over de wandelervaring nagepraat onder het genot van glühwein of limonade.

Bussen brengen je vanaf de parkeerplaats van het bezoekerscentrum Veluwezoom naar het startpunt van de wandeling. De eerste Posbank Kerstwandeling wordt georganiseerd door Rotaryclub Rheden-Rozendaal en is mede mogelijk gemaakt door Natuurmonumenten en de Rhedense Schaapskudde.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten