Streeknieuws

Studenten Van Hall Larenstein onderzoeken groenbeleving

Foto: Studio Rheden

VELP – Eerstejaarsstudenten van Hogeschool Van Hall Larenstein trekken de komende weken Velp in om namens opdrachtgever gemeente Rheden inwoners ten zuiden van de spoorlijn te interviewen. De resultaten worden gebruikt in nieuwe projecten.

De vragen gaan over de beleving van het groen en het water in de wijk. Door mee te doen aan het interview leveren inwoners ook input voor bijvoorbeeld herinrichtingsplannen.

Studenten van de opleiding Management van de Leefomgeving dragen door onder andere innovaties bij aan een duurzame en beter leefbare omgeving. De komende jaren vragen studenten ook inwoners van andere buurten en dorpen in de gemeente Rheden naar hun mening.

Foto: Hogeschool Van Hall Larenstein

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten