Woon het kerstconcert van Omroep Gelderland bij

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

ARNHEM – De feestdagen komen weer in zicht. Samen met familie en vrienden genieten we van lekker eten, gezelligheid en cadeautjes. Om het kerstfeest compleet te maken organiseert Omroep Gelderland een kerstconcert in de Sint-Werenfriduskerk in Zieuwent.

Het kerstconcert vindt plaats op maandag 17 december om 20.00 uur. Er zijn optredens van Laura van Kaam, Brassband Gelderland, Dick van Altena Quintet, Ernst Daniël en Coosje Smid en het Gelders Opera- en Operette Gezelschap. Wil jij de kerstshow dit jaar van dichtbij beleven? Meld je aan via www.gld.nl/bijwonen.

Naast het Gelderse kerstconcert in Zieuwent wordt ook het kerstevenement ‘So this is Christmas’ op het marktplein in Nunspeet uitgezonden. De kerstconcerten zijn op 25 en 26 december te zien om 14.00 uur en 15.30 uur bij TV Gelderland. Vanaf 17.20 uur worden de kerstconcerten ieder uur herhaald.