Streeknieuws

Auto door brand verwoest in Dieren

Foto: Studio Rheden

DIEREN – In Dieren is een auto in de nacht van vrijdag op zaterdag door brand verwoest. De wagen stond op een oprit bij een huis aan de Ambachtstraat.

De brand werd rond 1.00 uur bij de brandweer gemeld. De eigenaar hield intussen de brand onder controle door emmers water op de auto te gooien. De brandweer heeft vervolgens de brand geblust.

De brand is vermoedelijk aangestoken, zegt de politie.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten