Verenigingen

Wethouder Marc Budel opent Parkeerplaats Het Nieuwland

Wethouder Marc Budel van het CDA. Foto: Martin de Jongh

DIEREN – Initiatiefgroep Dieren-West organiseert zondag 16 december een wijkmatinee van 15:00 tot 18:00 uur bij PolySport. Wethouder Marc Budel zal daar de herinrichting van Parkeerplaats Het Nieuwland en het laatste gedeelte van de Admiraal Helfrichlaan tijdens dit matinee officieel gaan openen.

De muziek wordt verzorgt door de Ben Martin Band.

Eind november zijn door kinderen van de basisschool De Vlinder al diverse bomen langs de Admiraal Helfrichlaan gepland. Dit project is mede tot stand gekomen op basis van een burgerinitiatief, waar meer dan 130 wijkbewoners hun handtekening voor hebben gezet.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten