Verenigingen

Kerstmarkt bij Dorpskerk aan het Kerkplantsoen in Spankeren

Foto: Studio Rheden

SPANKEREN – De kerstmarkt in en om de Dorpskerk aan het Kerkplantsoen in Spankeren is dit jaar op zaterdag 15 december. De kerk is open tussen 11.00 en 17.00 uur. De markt zal wel kleinschaliger zijn dan vorige jaren maar zeker zo gezellig.

Voor de kerk staat de Midwinterhoorngroep uit Doesburg. Zij demonstreren hoe je zo’n hoorn zelf maakt.

Leerlingen van Het Rhedens De Tender staan ook buiten met een kraam vol zelfgemaakte creaties. Ook treedt op deze kerstmarkt Het Dierens Mannenkoor weer op vanaf 14.30 uur.

In de kerk staan verschillende kramen met vele soorten van creativiteit op kerstgebied. De Imkervereniging uit Dieren heeft een stand en er is een wilgenvlechter. Kijk voor meer info op www.stichtingdorpskerkspankeren.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten