Kerstmarkt bij Dorpskerk aan het Kerkplantsoen in Spankeren

Foto: Studio Rheden

SPANKEREN – De kerstmarkt in en om de Dorpskerk aan het Kerkplantsoen in Spankeren is dit jaar op zaterdag 15 december. De kerk is open tussen 11.00 en 17.00 uur. De markt zal wel kleinschaliger zijn dan vorige jaren maar zeker zo gezellig.

Voor de kerk staat de Midwinterhoorngroep uit Doesburg. Zij demonstreren hoe je zo’n hoorn zelf maakt.

Leerlingen van Het Rhedens De Tender staan ook buiten met een kraam vol zelfgemaakte creaties. Ook treedt op deze kerstmarkt Het Dierens Mannenkoor weer op vanaf 14.30 uur.

In de kerk staan verschillende kramen met vele soorten van creativiteit op kerstgebied. De Imkervereniging uit Dieren heeft een stand en er is een wilgenvlechter. Kijk voor meer info op www.stichtingdorpskerkspankeren.nl.