Verenigingen

Kerstmarkt in Dieren start zondag om 14 uur

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

DIEREN – In Pand 31 aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 31 in Dieren wordt op zondag (16 december) van 14.00 tot 19.00 uur de kerstmarkt gehouden. De markt zal kleinschaliger zijn van opzet dan de afgelopen jaren maar zeker niet minder sfeervol.

Behalve de bekende kramen met kerststukjes, kleding, snoepkraam, etc. zullen er ook nieuwe kramen staan. Natuurlijk is er ook koffie en/of thee met kerstbrood en glühwein, erwtensoep en de chocomelk met slagroom.

Een kraampje huren kan voor 25,00 exclusief 10,00 borg. Meer informatie over de kerstmarkt is te verkrijgen op www.Buurtverenigingstenfert.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten