Streeknieuws

Wederom ongeluk op rotonde Arnhemsestraatweg in Velp

Foto: Studio Rheden

VELP – Velp kreeg na een grote verbouwing van de Arnhemsestraatweg in Velp een rotonde erbij. Woensdag rond het middaguur wat het weer raak. Toen reed een oudere man met zijn vrouw op de fiets over het rotonde. Vermoedelijk is de man daar met zijn fiets gevallen. 

De man raakte voornamelijk gewond aan zijn gezicht. Hij is met de ziekenwagen opgehaald.

Dit was inmiddels het vierde ongeval op het rotonde in korte tijd volgens bewoners uit de buurt. Omwonenden vinden dat opmerkelijk aangezien er de afgelopen 10 jaar eigenlijk nooit iets gebeurde op het kruispunt.

Foto: Studio Rheden

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten