Ruim 40 inwoners in Rheden kregen Nederlandse nationaliteit

Foto: Studio Rheden

RHEDEN- De gemeente Rheden geeft op maandag 17 december om 14.00 uur aan 15 inwoners van de gemeente Rheden officieel het bewijs van Nederlandse nationaliteit uit handen van burgemeester Carol van Eert. Dit gebeurt in het gemeentehuis in De Steeg.

Burgemeester Carol van Eert ontvangt de genodigden in de raadzaal van het gemeentehuis. Na een korte toespraak leggen 7 vrouwen en 8 mannen de verklaring van verbondenheid af en reikt burgemeester Coral van Eert het bewijs van Nederlandse nationaliteit uit.

42 inwoners Nederlandse nationaliteit
In totaal hebben in 2018  42 inwoners (19 vrouwen en 23 mannen) in de gemeente Rheden de Nederlandse nationaliteit gekregen. In 2017 waren dat er 43. Deze inwoners hebben ook een uitnodiging ontvangen. In 2016 waren het er 68 en in 2015 48.