Streeknieuws

Ruim 40 inwoners in Rheden kregen Nederlandse nationaliteit

Foto: Studio Rheden

RHEDEN- De gemeente Rheden geeft op maandag 17 december om 14.00 uur aan 15 inwoners van de gemeente Rheden officieel het bewijs van Nederlandse nationaliteit uit handen van burgemeester Carol van Eert. Dit gebeurt in het gemeentehuis in De Steeg.

Burgemeester Carol van Eert ontvangt de genodigden in de raadzaal van het gemeentehuis. Na een korte toespraak leggen 7 vrouwen en 8 mannen de verklaring van verbondenheid af en reikt burgemeester Coral van Eert het bewijs van Nederlandse nationaliteit uit.

42 inwoners Nederlandse nationaliteit
In totaal hebben in 2018  42 inwoners (19 vrouwen en 23 mannen) in de gemeente Rheden de Nederlandse nationaliteit gekregen. In 2017 waren dat er 43. Deze inwoners hebben ook een uitnodiging ontvangen. In 2016 waren het er 68 en in 2015 48.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten