Streeknieuws

Rhedense nieuwjaarsreceptie in brandweergarage

Foto: Robert Goeli

DIEREN – Het college B&W van Rheden wil graag inwoners, ondernemers, verenigingen en instellingen op maandag 7 januari 2019 van 19.30 uur tot 21.30 uur ontmoeten op de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie. De receptie vindt plaats in de brandweergarage aan de Burgemeester Bloemersstraat 1 in Dieren.

Met ingang van 2019 is de receptie elk jaar in een ander dorp, met een ander thema. In 2019 is het dorp Dieren en het thema is klimaat & duurzaamheid.

Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom om het college, de gemeenteraad en elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Om 20.00 uur houdt burgemeester Carol van Eert zijn nieuwjaarstoespraak.

Dorpswethouder van Dieren, Dorus Klomberg, geeft daarna een samenvatting van de Klimaatkaravaan. De Dierense Amir Ettaibi, winnaar van de internationale Global Goals Rap Challenge, zal samen met rapper Jermain Bridgewater het jaar 2019 rappend inluiden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten