Streeknieuws

Jongen neergestoken bij station in Dieren

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Bij het station in Dieren is maandag een minderjarige jongen neergestoken. Hij is met spoed naar het Radboudumc in Nijmegen gebracht. Er is een minderjarige jongen als verdachte aangehouden, meldt de politie.

De steekpartij vond rond 12.45 uur plaats bij de bushalte van het station. De aanleiding is niet bekend.

De politie zette de omgeving af met rood-wit lint. Diverse getuigen zijn met de politie meegegaan om een verklaring af te leggen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten