Verenigingen

Komende zaterdag Kerstbingo in de Oase

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

DIEREN – De Oase in Dieren organiseert op zaterdag 22 december in kerstsfeer een bingo. Dat begint al bij binnenkomst. Daar worden de bezoekers verwelkomt met kerstliederen. Deze worden gezongen door de Zangvreugd van de Oase.

Iedereen die meespeelt met de bingo mag voorafgaand kosteloos deel nemen vanaf 18.30 uur aan een kerstbuffet.

De bingo start om 20.00 uur.  Bingokaarten kosten voor de hele avond: 5,50 (10 kaartjes per boekje incl. superronde). Ook op deze avond zijn er weer leuke prijzen te winnen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten