Verenigingen

Kerstwandeling op de Posbank

Foto: Pixabay

RHEDEN – Rotaryclub Rheden-Rozendaal organiseert op zaterdagmiddag 22 december tussen 14.00 en 16.30 uur een kerstwandeling op de Posbank.

De route is van het Posbankpalviljoen naar de Rhedense Schaapskooi die helemaal in het teken van Bethlehem. Bussen brengen iederen vanaf een centrale parkeerplaats naar het startpunt. In anderhalf uur (ongeveer 5 kilometer) loopt iederen midden in de natuur langs een vijftal mini-voorstellingen. Op een heel originele manier wordt het kerstverhaal voorgesteld.

Het doel van het evenement is geld ophalen voor drie (lokale) goede doelen; Het Duynhuis, Stichting Ons Raadhuis en Natuurmonumenten.

De kaarten (1 euro voor kinderen en 5,00 voor volwassenen) zijn inclusief een kleine attentie. Aanmelden kan via de website www.deposbankkerstwandeling.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten