Streeknieuws

De Top 100 van 2018 zaterdag 29 december op Studio Rheden

Foto: Studio Rheden / Robert Goeli

RHEDEN – Studio Rheden zet op zaterdag 29 december alles op een rijtje. Dan presenteert Studio Rheden tussen 09.00 en 17.00 uur ‘De Top 100 van 2018’. Dit is een lijst met de 100 populairste platen die het afgelopen jaar op Studio Rheden te horen waren.

‘De Top 100 van 2018’ wordt dit jaar gepresenteerd door Robert Goeli (9 – 11 uur), Daniël Ceelen-Blokker (11 – 13 uur), Quincy Gijsbertsen (13 – 15 uur) en Michel de Winter (15 – 17 uur).

Maar wie staat er op nummer 1? Is dat weer Chef’Special?  Luister zaterdag 29 december naar de ‘ Top 100 van 2018’ bij studio Rheden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten