Streeknieuws

Lichtgewonde bij botsing in Dieren

Foto: archief Studio Rheden

DIEREN – Twee auto’s botsten zaterdag even voor middernacht met elkaar in Dieren. Eén persoon raakte lichtgewond en er was een hoop blikschade. De auto’s kwamen met elkaar in botsing op de kruising Geitenbergweg met de Harderwijkerweg.

Een van de bestuurder zou door rood zijn gereden. Een ambulance kwam na het ongeluk om eerste hulp te verlenen.

Een persoon raakte lichtgewond en had spierpijn, twee anderen kwamen met de schrik vrij. De auto’s moesten worden afgesleept. De weg richting Dieren-Zuid was vanwege het ongeval enige tijd dicht.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten