Verenigingen

Muzikale Vesper in dorpskerk Rheden

Foto: Wouter Rijnbende

RHEDEN – In de dorpskerk in Rheden wordt op 23 december een oecumenische Muzikale Vesper gehouden ter voorbereiding op het Kerstfeest.

Dit krijgt medewerking van het Arnhemse koor Nomen Nescio. Het koor laat kerstmuziek horen van o.a. Rutter, Bach, Willcocks en Händel. De liederen zijn ingebed in lezingen, gebeden en samenzang, waaronder Taizé liederen en enkele carols.

De vesper begint om 19.30 uur, de kerk is open vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis.. Kijk voor meer ino op www.dorpskerkrheden.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten