Verenigingen

Knutselen in de kerstvakantie in Velp

Foto: Geologisch Museum

VELP -Kinderen kunnen in de kerstvakantie weer terecht bij het Gelders Geologisch Museum aan de Parkstraat 32 in Velp. Op donderdag 3 januari 2019 van 10 tot 12 uur mogen alle kinderen van 6 tot en met 11 jaar komen ‘zandschilderen‘.

Je smeert een tekening in met lijm, waarna je er gekleurd zand overheen strooit. Terwijl dit kunstwerk droogt, gaat iederen ‘steengoede‘ muizen maken. De kinderen mogen de knutselwerken na afloop mee naar huis nemen.

De kosten bedragen 7,50 euro. Aanmelden kan www.geologischmuseum.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten