Inzamelen vuurwerk en kerstbomen in de gemeente Rheden

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Het nieuwe jaar is alweer begonnen, dus hoog tijd om de kerstboom en het vuurwerkafval op te ruimen. U kunt dit op verschillende manieren doen en er valt zelfs iets te verdienen. Voor elke kerstboom een euro handje contantje en voor elke zak met vuurwerkafval iets lekkers bij de bakker. 

De kerstboom en het vuurwerkafval kunnen op vrijdag 4 januari 2019 naar één van de onderstaande inzamelpunten worden gebracht. Elke ingeleverde kerstboom levert u bovendien een euro op. Zorgt u er wel voor dat alle versieringen eruit zijn gehaald.

Foto: Gemeente Rheden

Mocht dit niet lukken, dan is er een week later nog een mogelijkheid. Op de dag dat uw GFT-container wordt opgehaald, mag u de kerstboom erbij zetten. Maakt u gebruik van een wijkcontainer, dan kan de kerstboom die week ernaast geplaatst worden.

Kijk voor alle informatie op de betreffende website van de gemeente Rheden.