Tablet -en smartphone cafe in Velp

Foto: Pixabay

VELP – Bibliotheek Veluwezoom organiseert op maandag 14 januari weer een (gratis) tablet –en smartphonecafé vanaf 10.00 in Bibliotheek Velp. Maak je gebruik van een tabletcomputer of een smartphone en wil je er meer over leren? Kom dan naar het Tabletcafé en wissel ervaringen en handige tips uit met andere deelnemers.

Hoe kan ik een app downloaden? Waarom lukt het niet om verbinding te krijgen met internet? Ik wil een route plannen met mijn tablet, hoe doe ik dat?

Het tabletcafé is voor iedereen die een tablet of een smartphone gebruikt en er meer over wil leren. Voor ervaren en minder ervaren gebruikers.

Je kunt vragen stellen én informatie delen. Wat de een weet, kan waardevol zijn voor de ander. Neem je tabletcomputer / smartphone mee, stel je vragen en deel je kennis en ervaringen. Voor het Tabletcafé hoef je je niet aan te melden. Je kunt net als in een echt café gewoon binnenlopen en ‘aanschuiven’ bij het gesprek.