Streeknieuws

Automobilist op de vlucht na aanrijding, Mercedes zwaar beschadigd

Foto: Studio Rheden

VELP – Een automobilist is vrijdagmiddag in Arnhem aangehouden nadat hij de benen nam na een aanrijding. Volgens een fotocorrespondent was hij onder invloed van alcohol.

Het ongeval gebeurde bij een tankstation op de Larensteinselaan in Velp. Meerdere mensen die aan het tanken waren, zagen het gebeuren. De auto van de veroorzaker liep zware schade op aan de voorkant. De bestuurder ging er vervolgens vandoor. De politie kon hem even later op de IJssellaan in Arnhem aanhouden.

De Mercedes waarmee de man in botsing kwam, liep flinke schade op. De bestuurder daarvan kwam met de schrik vrij.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten