Verkeerscontrole op Burgemeester de Bruinstraat in Dieren

Foto: Politie Dieren

DIEREN – Politiemedewerkers hebben afgelopen woensdag op de Burgemeester de Bruinstraat (N348) in Dieren een snelheidscontrole gehouden. Bij de verkeerscontrole werden door medewerkers van Team Verkeer meerdere voertuigen gecontroleerd op hun snelheid. Agenten maakten 3 keer een proces verbaal op voor een snelheidsovertreding. Één bestuurder reed 47 kilometer boven de toegestane snelheid.

Tevens werd er bij een bestuurder van een snorfiets op de Wilhelminaweg te Dieren een speekseltest afgenomen. De speekseltest gaf een positief resultaat op gebruik van verdovende middelen.

De bestuurder is meegenomen naar het politiebureau en daar is een bloedmonster afgenomen. Dit wordt naar het NFI opgestuurd. Agenten hebben een verklaring opgenomen van de verdachte en daarna mocht hij met een rijverbod van 24 uur weer naar huis.