Streeknieuws

Verkeerscontrole op Burgemeester de Bruinstraat in Dieren

Foto: Politie Dieren

DIEREN – Politiemedewerkers hebben afgelopen woensdag op de Burgemeester de Bruinstraat (N348) in Dieren een snelheidscontrole gehouden. Bij de verkeerscontrole werden door medewerkers van Team Verkeer meerdere voertuigen gecontroleerd op hun snelheid. Agenten maakten 3 keer een proces verbaal op voor een snelheidsovertreding. Één bestuurder reed 47 kilometer boven de toegestane snelheid.

Tevens werd er bij een bestuurder van een snorfiets op de Wilhelminaweg te Dieren een speekseltest afgenomen. De speekseltest gaf een positief resultaat op gebruik van verdovende middelen.

De bestuurder is meegenomen naar het politiebureau en daar is een bloedmonster afgenomen. Dit wordt naar het NFI opgestuurd. Agenten hebben een verklaring opgenomen van de verdachte en daarna mocht hij met een rijverbod van 24 uur weer naar huis.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten