Streeknieuws

Buurtbus Spankeren Dieren record aantal passagiers in 2018

Foto: bbsd

SPANKEREN – De buurtbus heeft in 2018 het aantal van 10.000 passagiers overschreden. In totaal werd de bus in 2018 door meer dan 10.400 passagiers gevonden, een stijging van meer dan 600 of te wel 6,5%.

Dit is niet het enige goede nieuws voor de buurtbusvereniging, ook gaat zij in de loop van januari met een gloed nieuwe bus de weg op. “Einde aan alle ellende met de oude bus, die menig passagier in het afgelopen jaar in de kou heeft laten staan. Hopelijk gaat dit het komende jaar beter met de nieuwe  bus,” aldus een voorlichter.

De dienstregeling voor 2019 is enigszins aangepast, nieuwe dienstregelingen zijn verkrijgbaar in de bus en diverse openbare instellingen. Uiteraard ook op de website van de bus: www.bbsd.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten