Streeknieuws

Nieuwe bomen aan de Arnhemsestraatweg in Velp

Sluiproute via Rozendaal. Foto: Studio Rheden

VELP  – De gemeente Rheden plant 44 nieuwe lindebomen langs de vernieuwde Arnhemsestraatweg, Daalhuizerweg en de Nordlaan in Velp. Vorig jaar zijn hier 50 bomen gekapt in verband met de reconstructie van deze wegen.

Op maandag 14 januari starten de plantwerkzaamheden in de Nordlaan. Aan beide kanten plant de gemeente in totaal 14 bomen. In de Daalhuizerweg komen 25 nieuwe bomen. In de berm langs de parallelweg van de Arnhemstraatweg plant de gemeente vijf nieuwe bomen. Het verplanten van de 44 bomen duurt ongeveer twee weken.

Het doorgaande verkeer wordt tijdens de plantwerkzaamheden met borden geadviseerd een andere route te kiezen.

Na de plantwerkzaamheden komt een einde aan de werkzaamheden aan de Arnhemsestraatweg, Daalhuizerweg en de Nordlaan die in januari 2018 begonnen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten