Streeknieuws

Ome Joop’s Tour loopt weer door Rheden

Foto: Ome Joop’s Tour

RHEDEN- De 69e editie van de jeugdwielerronde ‘Ome Joop’s Tour’ vindt in 2019 plaats vanaf zondag 21 juli (verzameldag) tot en met woensdag 31 juli. De geplande fietsroute voert dit jaar ook door de gemeente Rheden.  De eerste etappe van OJT 2019 zal van Arnhem via Rheden naar Zutphen gaan.

De inschrijving voor Ome Joop’s Tour 2019 staat weer open voor kinderen in groep 5, 6, 7 of 8 van de basisschool. Maar op het moment van deelname moet je geboren zijn tussen 31 juli 2006 en 21 juli 2010.

De deelnemers aan Ome Joop’s Tour zijn jongens en meisjes die geen of nauwelijks vakantiemogelijkheden hebben. Wie mee wil kan zich nog inschrijven op www.omejoopstour.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten