Streeknieuws

Gemakkelijk bezwaar maken tegen Lelystad Airport

Foto: screenshot zienswijzelelystadairport.nl.

RHEDEN – Er is al veel over gesproken, maar nu kan er ook officieel een zienswijze ingediend worden over het Luchthavenbesluit van Lelystad Airport. Dit kan nog tot en met 21 februari, terwijl de informatieavonden over dit onderwerp pas medio februari plaatsvinden.

De stichting Red de Veluwe heeft kritiek op die timing “Het is raar dat we moeten reageren op het luchthavenbesluit terwijl het nog helemaal niet zeker is dat Lelystad Airport doorgaat.” aldus de stichting op haar website.

De Europese Unie heeft nog geen akkoord gegeven.

De stichting is tegen de laagvliegroutes over de Veluwe. Deze treffen ook de gemeente Rheden, volgens de stichting kunnen we te maken krijgen met geluidshinder en uitstoot. Omdat het opstellen in indienen van een zienswijze best ingewikkeld is hebben actiegroepen het initiatief genomen om een website te lanceren waar dit gemakkelijker kan d.m.v. voorbeeldteksten en een uitleg. Het adres van deze website is: www.zienswijzelelystadairport.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten