Verenigingen

Play-In met de Koninklijke Rosendaalsche Kapel

Foto: Pixabay

ROZENDAAL – De Koninklijke Rosendaalsche Kapel (KRK) organiseert op zaterdag 2 februari een Play-In voor blazers en slagwerkers in Het Rhedens aan de Kleiberglaan 1 in Rozendaal.

Onder leiding van dirigent Michel Jalink is er de hele dag muziek. Vooraf is niet bekend wat er wordt gespeelt, behalve natuurlijk bij de dirigent.

De dag begint om 9.00 met koffie. Om 9.30 uur komt het eerste stuk op de lessenaar te staan. Klokslag 16.00 uur laat men het publiek horen wat ze hebben ingestudeerd. Aanmelden kan via Rosendaalschekapel.nl. Vermeld wel welk instrument je bespeelt.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten