Verenigingen

Speuren naar sporen met IVN in Rheden

Foto: Jannie de Jong / IVN

RHEDEN – In het bos bij het dorp Rheden, net buiten het drukke gebied van de toeristen, leven veel dieren. Misschien komen we ze tegen tijdens een excursie, maar hun sporen vinden we zeker. Kijk met gidsen van IVN Oost-Veluwezoom waaraan je de sporen van bijvoorbeeld zwijnen, dassen, herten, vossen en vogels kunt herkennen.

Ook voor kinderen is dit een leuke en leerzame excursie die ongeveer twee uur zal duren. De excursie is op zondag 27 januari om 13.00 uur. De start is aan het begin van de Snippendaalseweg in Rheden bij de rotonde met de Arnhemsestraatweg.

Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Meer info staat op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten