Streeknieuws

Verdwaalde vrouwen na zoekactie onderkoeld teruggevonden

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Twee wandelaars zijn woensdagmiddag verdwaald op de Veluwe bij Rheden. De vrouwen werden na een zoektocht van de brandweer onderkoeld teruggevonden.

De wandelaars gingen rond 15.00 uur op pad in het voor hun onbekende natuurgebied. Ze raakten de weg kwijt omdat het snel donker werd in het bos. Even na 18.00 uur werd de brandweer ingeschakeld. Die begon een zoekactie bij de Burgemeester Bloemersweg in Rheden.

Na een zoektocht van een uur werden de vrouwen gevonden. Omdat de twee onderkoeld waren, kwam de ambulance ter plaatse.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten