Streeknieuws

Gea Hofstede bij kick-off van Rheden Reanimeert

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Wethouder Gea Hofstede is komende zaterdag om 11.00 uur aanwezig bij de start van ‘Rheden Reanimeert’. Dan geven vrijwilligers een demonstratie van een reanimatie.

De kick-off van Rheden Reanimeert vindt zaterdag 26 januari plaats tussen 9.00 uur en 13.00 uur aan de Dorpsstraat in Rheden. Onder andere EBA Veiligheidsgroep en de regionale ambulancedienst geven hier informatie over reanimeren, AED’s en burgerburgerhulpverlening.

Inwoners kunnen ook zelf oefenen. Een verpleegkundige van de regionale ambulancedienst geeft een kijkje in de keuken van een ambulance.

Overigens kunnen inwoners ook dit jaar weer op verschillende locaties in de gemeente Rheden voor €10,00 erkende reanimatiecursussen volgen. Op 4 februari starten de eerste cursussen. Aanmelden kan op www.rhedenreanimeert.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten