Verenigingen

Panta Rhei Vocaal geeft concert in Dorpskerk Rheden

Foto: Wikimedia Commons / Michelverbeek

RHEDEN – Panta Rhei Vocaal geeft zondag 27 januari een concert in de Dorpskerk in Rheden Panta Rhei Vocaal is een groep van 16 ervaren zangers die zingt bij uitvaarten en herdenkingen.

Panta Rhei Vocaal bestaat al 25 jaar en heeft een zeer uitgebreid repertoire van klassieke en eigentijdse muziek opgebouwd. Tijdens dit concert zullen zij zowel liederen zingen die over afscheid gaan als ook over de liefde en het leven.

Het concert vindt plaats op zondag 27 januari om 15.30 uur in de Dorpskerk Rheden. De entree is vrij. Kijk voor meer info op www.pantarheivocaal.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten