Streeknieuws

Sneeuwpret: kinderen binden slee achter trekker

Foto: Omroep Gelderland

ROZENDAAL – Veel ijsbanen waren dan wel dicht woensdagmiddag, maar kinderen kunnen in een groot deel van Gelderland hun hart ophalen in de sneeuw. Rondom Arnhem wordt geprofiteerd van de besneeuwde hellingen, dat betekent lekker sleeën.

In Velp deden een paar kinderen dat op een bijzondere manier. Zij bonden hun sleetjes achter een trekker.

Maar op de Koningsberg in Rozendaal gaan kinderen pas echt met een rotgang de bult af met hun slee. Keer op keer rennen zij weer met hun sleetje tegen de helling op, om weer naar beneden te roetsjen.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten