Streeknieuws

Inbreker in Velp op heterdaad betrapt

Foto: Studio Rheden

VELP – Een 25-jarige man uit Velp is in de nacht van zaterdag op zondag op heterdaad betrapt bij een woninginbraak in zijn woonplaats. Hij is aangehouden.

Rond 01.00 uur zag een getuige dat er werd ingebroken in een huis aan de Albertina Agnesstraat. Gewaarschuwde agenten waren snel genoeg ter plaatse om de inbreker op heterdaad te betrappen. De man had inbrekersgereedschap bij zich.

Omdat gemeld werd dat een tweede inbreker op het dak van het huis zou zitten, werd ondersteuning ingeroepen van de politiehelikopter. Er werd echter geen tweede inbreker gevonden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten