Verenigingen

Oproep kandidaten voor Burgemeester de Bruinprijs 2019

Foto: RiQQ Rheden

RHEDEN – Cultuurbedrijf RiQQ biedt beroepskunstenaars, die aan het begin van hun loopbaan staan en in de gemeente Rheden wonen (of een duidelijke binding met de gemeente Rheden hebben) de mogelijkheid in aanmerking te komen voor de Burgemeester de Bruinprijs 2019. Dit is een culturele aanmoedigingsprijs voor Rhedens talent.

Aan de prijs is een geldbedrag van € 2.000.- verbonden. Tot 15 april 2019 kunnen kandidaten voor deze prijs worden voorgedragen of zichzelf opgeven. Prijswinnaars uit het verleden zijn o.a. Emmy Verheij, Emmanuel Frankenberg, Gerrit van Middelkoop en Floor Eimers.

Kandidaten worden voorgedragen bij Cultuurbedrijf RiQQ. Kijk voor meer info op www.cultuurbedrijfriqq.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten